festbord_vinglas

 

 

 

 

 

Fest & Jubileum

En av våra viktigaste verksamheter är att hyra ut lokaler.
Kontakta oss, kom in och diskutera din idé – vi hjälper dig gärna med planering och tar fram kostnadsförslag.
Vi ordnar fester för födelsedagar, disputationer, releaser, föreningar, bröllop och andra festliga tillfällen.
Eftersom Cafeet är en del av Musikens Hus verksamheter kan vi erbjuda två olika lokaler för fester & jubileum. Två lokaler finns att välja på: konsertsalen eller café/restaurangen. De kan hyras separat eller kombineras vid stora fester. I bägge lokalerna finns en scen med professionell musik- & ljusanläggning. Vi skräddarsyr lokalerna efter behov – långbord med honnörsbord eller mingelupplägg med cafémiljö etc.

Behöver du musik och underhållning till din fest? Vi har Västsveriges största artistförmedling i huset, och ett mycket stort kontaktnät med artister.

MENYFÖRSLAG:

TUSEN OCH EN NATT

Lammfärsspett, falafel, piroger med spenat och fetaost. Biryani med saffran och ugnsrostade grönsaker, merguez, vinbladsdolmar och halloumi. Hummus, aubergineröra, fatoush, marinerade oliver och peperoni, paprikaröra med valnötter, tzatziki med mynta och bröd.

ITALIEN

Foccaccia, salami, parmaskinka, caprese, ugnsbakad lax med gremolata, pastasallad, valnöt- och basilikakyckling, ugnsrostade grönsaker, fläskfilé tonnato, grönsallad, bönsallad med kronärtskocka, sparris och marinerade oliver. Gorgonzola, taleggio, frökex och säsongens chutney.

VEGO - VEGETARISK

Foccaccia, gratinerade auberginerullader med mozzarella/basilikafyllning, ugnsrostade rotfrukter, falafel, marinerade champinjoner med kronärtskocka, saffranscouscous med rostade grönsaker, grönsallad, tomatsallad, bönsallad, hummus, tzatziki, paprikaröra med valnötter, marinerade oliver och peperoni. Tre ostar, frökex och säsongens chutney.

SMÖRGÅSBORD

Janssons frestelse, sill, bröd, smör och ost. Ägghalvor med räkor och dill, sallad med kallrökt lax och gravlaxsås. Fin grönsallad, krämig potatissallad, marinerad fläskfilé och picklade grönsaker med kantareller.

MEDELHAV

Lammfärsspett, falafel, ugnsbakad klyftpotatis, couscoussallad med rostade grönsaker. Grekisk sallad, bönsallad, tzatziki, paprikaröra med valnötter, hummus, peperoni, marinerade kalamataoliver och pitabröd.

KALAS

Konjaksgravad lax med hovmästarsås, ugnsstekt kyckling med timjan och citron, rostad potatis, lammstek, rödbetor med getost och picklad rödlök, chorizo med mungbönor och örter, breasola, räk-och avocadosallad med citron & chili. Grönsallad, färskost med vitlök och soltorkad tomat, Saint Agur, frökex och säsongens chutney. Bröd och smör.

ROCKABILLY

Högrevsburgare (el. vegetariskt alternativ), cheddarost, picklad rödlök, tomat, gurka, coleslaw och sallad. Burritos med auberginefyllning, grillade majskolvar, kycklingklubbor, klyftpotatis. Dressing, senap, ketchup och hamburgerbröd.

TAPAS

Marinerade kronärtskockor, salami, serranoskinka, quesadillas, lammfärsbullar i tomatsalsa, pa¬ella med grönsaker, kyckling och räkor, aioli, ugnsrostad potatis, marinerade oliver, grönsallad, tomatsallad, spanskt lantbröd med tapenade och manchego.

DESSERTFÖRSLAG:

Fransk chokladkaka med vispgrädde och hallonsås
Citronkladdkaka med vispgrädde och lakritssås
Hjortronparfait med mandelflarn
Tiramisu
Citron- och kardemummacheesecake med vispgrädde och hallonsås
Äppelpaj med gräddglass
Vit chokladpannacotta med säsongens bär
Marängsviss
Konjakspetsad chokladmousse med vispgrädde
Kaffekonjakbit med vit choklad.

fester_expo2Kuvertpris för bufféerna varierar.
För större sällskap (från 100 personer) som är mer intresserade av fest än mat ordnar vi enklare mingelbufféer.

Välkomna att kontakta oss för priser och mer information
Telefon: 031 – 12 15 83
Mail: info@musikenshus.se
Hemsida: www.musikenshus.se